HIGH SCHOOL

2020-2021

LH\$ Bell \$chedule

1st	Period	7:25-8:12
Passing Time		5 minutes
2 nd	Period	8:17-9:04
Passing Time		5 minutes
3 rd	Period	9:09-9:56
Passing Time		5 minutes
4 th	Period	10:01-10:48
Extended Nutritional Break		10 minutes
5 th	Period	10:58-11:45
Passing Time		5 minutes
6 th	Period	11:50-12:37
Passing Time		5 minutes
7 th	Period	12:42-1:29
Lunch		1:29-1:59